Universitatea Craiova a anunţat, sâmbătă, pe site-ul oficial, că atacantul bosniac Elvir Koljic va fi operat duminică şi se speră la recuperarea lui în februarie 2021.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Începem sâmbăta într-o notă optimistă. „Dragonul” nostru va fi operat în cursul zilei de mâine şi primele pronosticuri sunt mult mai bune decât ne-am fi aşteptat. Sperăm ca Elvir Koljic să joace primul său meci oficial după accidentare în luna februarie a anului 2021. Suntem alături de tine, Elvir!", a scris Universitatea Craiova pe site-ul oficial.

Formaţia Universitatea Craiova a obţinut a şasea victorie consecutivă în Liga I, după ce a învins, vineri, pe teren propriu, scor 1-0, echipa Poli Iaşi. Meciul a fost marcat de accidentarea gravă al lui Elvir Koljic, transportat la spital după un fault al lui Mihalache.

În minutul 35, Elvir Koljic a fost scos de pe teren cu targa şi a fost transportat la spital, după un fault dur al lui Mihalache, care a fost apoi eliminat.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Bărbuţ, în minutul 51.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.