Formaţia Universitatea Craiova a obţinut a şasea victorie consecutivă în Liga I, după ce a învins, vineri, pe teren propriu, scor 1-0, echipa Poli Iaşi. Meciul a fost marcat de accidentarea gravă al lui Elvir Koljic, transportat la spital după un fault al lui Mihalache.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În minutul 35, Elvir Koljic a fost scos de pe teren cu targa şi a fost transportat la spital, după un fault dur al lui Mihalache, care a fost apoi eliminat.

Fanii craioveani au mers la spital pentru a-şi manifesta susţinerea faţă de Koljic.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Bărbuţ, în minutul 51.

Universitatea Craiova: Pigliacelli - Vlădoiu, Bălaşa, M. Constantin, Bancu -Bic (Mateiu '82), Cicâldău (Screciu '76), Nistor - Ivan, Koljic (Bărbuţ '43), Baiaram. Antrenor: Cristiano Bergodi

Poli Iaşi: Axinte - Onea (Popadiuc '88), Mihalache, Baxevanos, Buşu - Breeveld, Vanzo (Acka '66), Pasaglia -Platini (Cabral '46), Cristea (Zajmovic '46), Calcan. Antrenor: Daniel Pancu

Cartonaşe galbene: Vlădoiu '24 / Passaglia '90

Cartonaş roşu: Mihalache '37

Meciul a fost arbitrat de Ovidiu Haţegan, ajutat de asistenţii Octavian Şovre şi Sebastian Eugen Gheorghe.

Arbitru de rezervă a fost Iulian Dima, iar observator Augustus Constantin.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.