Selecţionata României Under 19, calificată la Campionatul European din 2021, găzduit de ţara noastră, se va reuni duminică, pentru un stagiu de pregătire. Acesta se va desfăşura pe o perioadă de 7 zile şi se va încheia cu un meci amical, informează frf.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pentru tricolorii U19 este a doua acţiune din ultimele două luni. În septembrie, tinerii tricolori au efectuat un stagiu de pregătire la Centrul Naţional de Fotbal Buftea, ce s-a încheiat cu un meci amical cu FC Voluntari, câştigat de România U19 cu scorul de 3 la 2.

Pentru acest cantonament, selecţionerul Daniel Oprescu i-a convocat pe următorii jucători:

Portari: Răzvan Sava (FC Torino), Otto Hindrich (CFR Cluj);

Fundaşi: Darius Grosu (FC Viitorul Constanţa), Andrei Iana (CSM Slatina), David Tălmaciu (ACS Kids Tâmpa Braşov), Mădălin Pascu (ACS Sportul Chiscani), Ionuţ Mitran (Universitatea Craiova), Alexandru Chilili (FC Voluntari), Nicolae Sima (Turris-Oltul Turnu Măgurele), Ştefan Stefanovici (Sporting Juniorul Vaslui);

Mijlocaşi: Ovidiu Perianu (FCSB), Ştefan Pănoiu (FC Rapid), Soma Casiadi-Bako (AFK Csikszereda), Botond Szondi (AFK Csikszereda), Florin Bălan (Farul Constanţa) Marian Danciu (Universitatea Craiova), Ahmed Bani (Dinamo), Octavian Popescu (FCSB), Ştefan Baiaram (Universitatea Craiova), Alexi Pitu (FC Viitorul Constanţa);

Atacanţi: Andrei Istrate (FCSB), Ianis Stoica (CSM Slatina).

Sâmbătă, 10 octombrie, la finalul stagiului de pregătire, naţionala U19 va susţine şi un joc de pregătire. Adversarul va fi stabilit zilele următoare.

Euro U19 din 2021, la care România este calificată din oficiu în calitate de gazdă, va reuni 8 echipe. Turneul va debuta pe data de 30 iunie 2021, în total se vor desfăşura 15 partide, iar finala competiţiei se va juca pe 13 iulie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.