Suporterii echipei Gremio au făcut prăpăd după înfrângerea suferită de echipa lor favorită, sâmbătă, în meciul cu Palmeiras, din etapa a XXIX-a a campionatului brazilian Serie A

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Nemulţumiţi de rezultat, aceştia au invadat terenul după meci şi au distrus tot ce le-a ieşit în cale, panouri publicitare, panouri de plexiglas, echipament foto şi, pentru prima dată de la introducerea sistemului, cabina de asistenţă video pentru arbitraj (VAR).

Dintre toate cele de mai sus, echipamentul VAR i-a enervat cel mai tare, deoarece a anulat un gol marcat de Gremio, în minutul 86, la scorul de 1-2, şi a validat un penalti pentru oaspeţi, din care aceştia au egalat, 1-1.

 

Cu şase înfrângeri în ultimele opt jocuri, Gremio este la retrogradare, pe locul 19, cu 26 de puncte din 27 de meciuri disputate, la şapte puncte de Bahia (29), de pe locul 16, ultimul care asigură menţinerea în prima ligă.

Palmeiras este pe locul 2, cu 52 de puncte, la şapte puncte de Atletico Mineiro de pe primul loc, echipă care are un meci mai puţin.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.