FRF anunţă că un jucător şi un membru al staff-ului au fost depistaţi pozitiv cu virusul SARS-CoV-2 la naţionala de tineret, care va evolua cu Malta, în preliminariile CE din 2021.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Au sosit rezultatele testelor efectuate duminică dimineaţă. Din păcate, un jucător şi un membru al staff-ului au fost găsiţi pozitivi cu virusul Sars-CoV-2. Aceasta a fost a V-a testare din această acţiune a lotului U21 şi este testarea UEFA necesară partidei cu Malta. Cei doi au fost izolaţi şi nu vor mai face parte din delegaţie pentru meciul programat marţi seară, la Giurgiu, de la ora 20.00. De asemenea, DSP va deschide o anchetă epidemiologică", se arată în comunicatul FRF.

Echipa antrenată de Adrian Mutu a jucat, vineri, în Ucraina, precedentul meci din preliminariile CE-2021. Tricolorii "mici" au fost îmnvinşi cu scorul de 1-0.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.