Un fotbalist de 19 ani i-a acordat primul ajutor arbitrului la un meci din campionatul de juniori al regiunii Torino, informează gazzetta.it.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În prelungirile partidei Villarbasse - Lesna Gold, din etapa a V-a a campionatului under 19 al regiunii Torino, arbitrul Angela Benfante a fost lovită în ceafă de o minge trimisă cu putere. Tânăra de 19 ani s-a prăbuşit la pământ fără suflare, stârnind panică pe teren.

Căpitanul oaspeţilor, Simone D'Avolio, şi-a păstrat cumpătul şi a strigat la ceilalţi jucători: "Daţi-vă la o parte! Ştiu eu ce să fac." Jucătorul i-a făcut masaj cardiac arbitrului, care şi-a revenit după scurt timp.

El a explicat după meci că a urmat un curs de prim-ajutor.

"Am ştiut ce să facă pentru că am participat la un curs de specialitate. Dacă sunt un erou? Sunt mândru de mine, dar cel mai important este faptul că ea se simte bine", a spus fotbalistul.

Benfante a putut continua să arbitreze partida până la capăt, iar victoria a revenit formaţiei vizitatoare, cu 2-1.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.