Turneul de tenis de la Limoges, prevăzut în perioada 14-20 decembrie, a fost anulat deoarece măsurile sanitare pentru Openul Australiei riscau să antreneze o participare redusă a jucătoarelor, au anunţat organizatorii, informează lefigaro.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Turneul este direct afectat de faptul că jucătoarele care participă la turneul din Australia vor trebui să meargă încă de la mijlocul lunii decembrie pentru a sta două săptămâni în carantină înainte de Grand Slam-ul din ianruarie. 

"Aceste dispoziţii sunt de natură să priveze turneul de participarea unor jucătoare din primele 150, ceea ce ar împiedica garantarea unui turneu de nivel înalt", au anunţat organizatorii.

Până la finalul anului mai sunt programate doar turnee WTA: cel de la Ostrava, care începe luni, şi turneul de la Linz, prevăzut în perioada 9-15 noiembrie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.