Fotbalistul Florin Tănase a declarat vineri seară, după meciul cu CFR Cluj, scor 3-0, că “din afară” se vede că el şi colegii săi de la FCSB nu sunt ca o echipă pe teren dacă nu înscriu 3-4 goluri în fiecare meci. El a menţionat că formaţia bucureşteană a avut atitudine foarte bună încă din primul minut împotriva clujenilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Ne-am organizat foarte bine în această săptămână, am fost foarte agresivi, cu atitudine foarte bună încă din primul minut şi după acel roşu al lui Arlauskis a fost mult mai uşor. Aşa se vede de afară, dacă nu dăm 3-4 goluri pe meci, nu jucăm ca o echipă. Am avut mereu încredere (n.r. – în şansele la titlu), dar rămâne de văzut cum ne vom prezenta după pauza aceasta. Avem un dezavantaj, sunt mulţi jucători la loturile naţionale. Nu mă îngrijorează, sunt jucători valoroşi”, a spus Tănase la Digi Sport.

El a menţionat că speră să înscrie şi la echipa naţională, dacă i se va oferi şansa: “Încrezător, voi merge la naţională să dau totul dacă se va apela la mine şi sopper să ovbţinem rezultate foarte bune. Cu siguranţă Mister va face tactica în funcţie de adversar şi dacă se va apela la mine voi da totul. Sper să marchez şi la echipa naţională, îmi doresc din tot sufletul”.

Formaţia FCSB a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 3-0, echipa CFR Cluj, în etapa a XXVIII-a a Ligii I. Campioana a evoluat din minutul 40 cu un jucător mai puţin, după eliminarea lui Arlauskis.

Golurile au fost marcate de Olaru '49, Tănase '62 şi Moruţan '78.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.