Echipa Petrolul Ploieşti a învins duminică, pe teren propriu, scor 3-2, formaţia campioană, Farul Constanţa, într-un meci în care ploieştenii au condus cu 2-0 şi au fost egalaţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În partida de la Ploieşti, Petrolul a deschis scorul, în repriza secundă, minutul 48, prin Jair, golul fiind validat după consultarea sistemului VAR. În minutul 68, Grozav a majorat scorul în favoarea gazdelor, cu un şut de la distanţă. Mateus Criciuma a redus din diferenţă în minutul 72 şi campioana a început o cursă pentru egalare, concretizată în minutul 90. Kiki a primit în careu, a recentrat din voleu, Tudor Băluţă a şutat la poartă, iar Carnat a deviat în plasă pentru 2-2. În minutul 90+3 Petrolul a reuşit să înscrie golul victoriei, după o pătrundere a lui Ţicu, o centrare în careul mic, de unde Irobiso l-a învins pe Buzbuchi. Ploieştenii au reuşit prima victorie a sezonului, au adunat cinci puncte şi sunt pe locul 9 în clasament. Farul a ajuns la a doua înfrângere din primele patru etape şi, cu şase puncte, se află pe locul 5.

PETROLUL: Zima - Papp, Meijers, Ţicu – Doua (L. Dumitriu 88), Hanca (Purtic 79), Seto, Jair, Musi (M. Constantin 85) – Z. Petrovic (Irobiso 79), Grozav (Pedro Justiniano 84). ANTRENOR: Florin Pîrvu

FARUL: Buzbuchi – D. Sîrbu (Dussaut 79), Larie, K. Boli, Kiki - Artean, Nedelcu (T. Băluţă 80), Grameni (Carnat 64) - Vînă, Rivaldinho (L. Andronache 79), Sali (Mateus Criciuma 64). ANTRENOR: Gheorghe Hagi

Cartonaşe galbene: Grozav 57, Jair 63, Ţicu 75

Arbitri: George Găman - Ciprian Danşa, Stelian Slabu - Cristian Moldoveanu

Arbitri VAR: Sebastian Colţescu - Bogdan Gheorghe

Observator: Liviu Ciubotariu

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.