Atacantul Mario Gomez, supranumit "Super Mario", s-a retras din cariera de fotbalist profesionist la vârsta de 34 de ani, în ziua în care echipa lui, VfB Stuttgart, a promovat în 1.Bundesliga.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"A fost ultima mea misiune pentru VfB. Am visat mereu să-mi închei cariera aici", a declarat Gomez, singurul marcator al echipei lui, în înfrângerea suferită, duminică, acasă, scor 1-3, cu Darmstadt, în ultima etapă din 2.Bundesliga.

Mario Gomez, care va împlini 35 de ani la 10 iulie, a jucat 78 de meciuri pentru naţionala Germaniei şi a marcat 31 de goluri. El a fost vicecampion european, în 2008, şi a ocupat locul 3, la Cupa Mondială din 2010. Însă Gomez nu a făcut parte din lotul participant la CM-2014, când Germania a cucerit titlul mondial.

În carieră, "Super Mario" a evoluat pentru echipele VfB Stuttgart, unde a debutat şi de unde s-a retras, Bayern Munchen, Fiorentina, Beşiktaş şi VfL Wolfsburg.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.