Echipa italiană Parma a învins sâmbătă, pe teren propriu, scor 3-2, formaţia Pisa, într-un meci al etapei a 25-a din Serie B. Dennis Man a înscris un gol pentru gazde, Valentin Mihăilă a ieşit de pe teren accidentat, iar Marius Marin a oferit o pasă decisivă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Antrenorul Parmei, Fabio Pecchia, a început meciul cu Dennis Man şi Valentin Mihăilă titulari, în timp ce în tabăra oaspeţilor Marius Marin a intrat şi el din primul minut. Gazdele au deschis scorul în minutul 25, prin polonezul Adrian Benedyczak, iar Pisa a egalat în minutul 34, când a înscris Mattia Valoti. Ritmulk partidei a scăzut după golul egalizator şi la pauză s-a intrat cu 1-1. Gazdele au fost mai active în startul reprizei secunde, însă Valentin Mihăilă a fost înlocuit în minutul 58, românul acuzând probleme musculare. Parma a trecut pe lângă golul victoriei în minutul 61, prin Charpentier, însă Dennis Man nu a mai ratat în minutul 81, când a marcat pentru 2-1 după o acţiune a lui Hernani şi o deviere a lui Charpentier. Este al 10-lea gol înscris de Man în Serie B pentru Parma. Finalul partidei a fost de infarct!

În minutul 90+2 Marius Marin a oferit pasa decisivă din care Canestrelli a egalat pentru Pisa, însă după trei minute Parma a reuşit golul victoriei, prin Delprato şi gazdele s-au impus cu 3-2.

Cu 46 de puncte după 25 de meciuri disputate, Parma ocupă prima poziţie în Serie B, în timp ce Pisa se află pe locul 12, cu 30 de puncte.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.