Echipa italiană Genoa a învins vineri seara, pe teren propriu, scor 1-0, formaţia Hellas Verona, în primul meci al etapei a 12-a din Serie A. Românul Radu Drăguşin a marcat unicul gol al partidei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Antrenorul Andrea Gilardino a început meciul cu Verona, ca de obicei, cu Radu Drăguşin titular, iar fundaşul român a reuşit să înscrie golul victoriei gazdelor, în minutul 43. Drăguşin a urcat în atac la un corner, a primit de la Haps, în careu, şi, complet liber, a înscris din voleu. George Puşcaş a intrat şi el pe teren în minutul 57 şi a fost periculos la poarta oaspeţilor. Verona a avut o bară, în minutul 73, prin Terracciano, dar până la final nu s-a mai înscris şi Genoa, cu 14 puncte, este pe locul 13 în campionat. Verona e pe poziţia a 18-a, cu 8 puncte.

Într-un alt meci disputat vineri, Sassuolo – Salernitana 2-2. Au marcat K. Thorstvedt (min. 36, 52), pentru gazde, şi Ikwuemesi (min. 5) şi B. Dia (min. 17), pentru Salernitana.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.