Echipele de handbal feminin SCM Râmnicu Vâlcea şi CSM Bucureşti vor disputa finala Cupei României, după ce au eliminat sâmbătă, în semifinalele competiţiei, formaţiile Rapid Bucureşti, respectiv Gloria Buzău.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În prima semifinală a zilei, SCM Râmnicu Vâlcea s-a impus în faţa echipei Rapid Bucureşti, cu scorul de 30-23 (14-10), iar în cea de-a doua, CSM Bucureşti a trecut de Gloria Buzău, scor 30-16 (14-6).

Ambele partide s-au disputat fără spectatori, conform reglementărilor în vigoare.

SCM Râmnicu Vâlcea nu a jucat meciul din sferturi cu Dunărea Brăila, după ce echipa brăileană a anunţat, miercuri, că se retrage din Cupa României, ca urmare a faptului că nouă persoane din cadrul echipei au fost testate pozitiv cu coronavirus, iar în lot au mai rămas doar opt jucătoare apte.

În finala mică a Cupei României vor juca, duminică, pentru medalia de bronz, Rapid Bucureşti – Gloria Buzău (ora 11.30), iar pentru trofeu, SCM Râmnicu Vâlcea – CSM Bucureşti (18.00).

Cele două finaliste s-au duelat şi în 2019, când trofeul a revenit celor de la CSM Bucureşti.

Câştigătoarea Cupei României din 2020 va fi şi câştigătoarea Supercupei României, în urma unei decizii a FR Handbal.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.