Fostul fotbalist Ryan Giggs nu va avea parte de al doilea proces pentru acuzaţii de violenţă domestică, procurorii renunţând la acest caz, relatează The Guardian.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Fostul component al echipei Manchester United, în vârstă de 49 de ani, urma să fie judecat pe 31 iulie, fiind acuzat de comportament coercitiv sau de control asupra fostei sale partenere şi de agresarea surorii acesteia. Cu toate acestea, procurorii au declarat marţi la tribunalul Manchester Crown că nu vor continua acest caz.

Juraţii nu au reuşit să ajungă la un verdict în primul său proces, în septembrie anul trecut.

Giggs, cel mai titrat fotbalist al generaţiei sale în fotbalul englez, a fost eliberat pe cauţiune de către poliţie de mai bine de doi ani şi jumătate, după ce a fost arestat la 1 noiembrie 2020. El a negat în mod constant că a avut un comportament de control sau coercitiv faţă de fosta sa iubită Kate Greville, acum în vârstă de 38 de ani, pe o perioadă de trei ani, între august 2017 şi noiembrie 2020.

De asemenea, el a negat că a agresat-o pe Greville, provocându-i vătămări corporale, şi că a agresat-o pe sora ei, Emma Greville, la 1 noiembrie 2020.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.