Jucătorul Mario Rondon a declarat, joi seară, că pentru CFR Cluj este important că nu a pierdut meciul cu Young Boys Berna, din Liga Europa, deşi este trist pentru accidentarea lui Vinicius.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Este trist că am primit gol şi pentru că s-a accidentat Vinicius, dar important este că nu am pierdut. Mai avem patru meciuri de jucat. cred că lupta se va da la final. Cred că s-a văzut că Young Boys este o echipă foarte bună aşezată tactic", a declarat Rondon la Digisport.

Formaţia CFR Cluj a remizat, joi seară, pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa Young Boys Berna, în a doua etapă a grupei A a Ligii Europa. Cealaltă partidă din grupă, AS Roma – ŢSKA Sofia, s-a încheiat tot la egalitate, scor 0-0, astfel că CFR Cluj este în continuare lider în clasament.

La Cluj-Napoca, au marcat Rondon ’62 pentru gazde şi Fassnacht ’69 pentru oaspeţi.

Vinicius s-a accidentat în minutul 14, fiind înlocuit cu Manea.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.