Naţionala de baschet feminin a României a fost învinsă duminică, la turneul de la Riga, de reprezentativa Danemarcei, scor 91-74 (37-44), în cea de-a patra partidă din grupa D preliminară a EuroBasket 2021.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Principalele marcatoare ale partidei au fost Godri-Părău 19 puncte şi Mărginean 17, respectiv Jespersen 34, pentru Danemarca.

Din lotul tricolor, antrenat de Ayhan Avci, absentează patru jucătoare de bază - Ashley Walker, Sonia Ursu, Claudia Cuici si Adina Stoiedin.

În primul meci al turneului de la Riga, tricolorele au cedat cu Italia, scor 68-90. Duminică se mai joacă partida dintre Cehia (6 puncte) - Italia (5), care va stabili clasamentul după patru etape.

Ultimele două etape din grupă vor avea loc între 31 ianuarie-8 februarie 2021.

În primele două, rezultatele României au fost 70-55 cu Danemarca şi 59-60 cu Cehia, astfel că are 5 puncte în grupa D, la fel ca Danemarca 5.

La turneul final EuroBasket 2021 se vor califica învingătoarele din cele nouă grupe de calificare, precum şi cele mai bune cinci echipe de pe locul 2, cu cea mai bună linie de clasament.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.