Zenit Sankt Petersburg a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 7-1 (4-0), echipa Spartak Moscova, în etapa a XII-a a campionatului rus de fotbal.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Au marcat: Amzoun '19 şi 36, Claudinho '28, Mostovoi '45 şi '56, Dziuba '80 (p), Erohin '89 / Promes '53.

Caufriez (Spartak) a fost eliminat, în minutul 79.

Succesul gazdelor este suprinzător nu numai prin proporţiile scorului, ci şi prin faptul că echipa din Sankt Petersburg a pierdut ultimele trei jocuri, 1-2, acasă, cu Soci, tot 1-2, în deplasare, cu Arsenal Tula, ambele în campionat, şi 0-1, cu Juventus, acasă, în Liga Campionilor.

În ultimele meciuri, Spartak Moscova a bătut-o pe Napoli, în deplasare, scor 3-2, în Liga Europa, a câştigat cu Ahmat Groznîi, 1-0, tot în deplasare, a remizat, acasă, 2-2, cu Dinamo Moscova, ambele în campionat şi a pierdut greu cu Leicester, scor 3-4, pe teren propriu, după ce a condus cu 2-0, tot în Liga Europa.

Zenit este lider în clasament, cu 26 de puncte, fiind urmată de Dinamo Moscova şi ŢSKA Moscova, ambele cu câte 23 de puncte.

Spartak este pe locul 7, cu 17 puncte.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.