Real Madrid a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (2-0), echipa Rayo Vallecano, în etapa a XIII-a a campionatului spaniol de fotbal, Ligue 1.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Au marcat: Toni Kroos '14, Benzema ' 38 / Radamel Falcao '76.

Atacantul francez Karim Benzema a ajuns la zece goluri marcate în acest seson al campionatului, în 11 meciuri jucate, fiind lider în clasamentul golgheterilor. El mai are patru reuşite în Liga Campionilor.

De partea cealaltă, Falcao a ajuns la cinci goluri şi e al şaselea în clasamentul marcatorilor din liga spaniolă.

După acest rezultat, Real Madrid ocupă locul I în LaLiga, cu 27 de puncte. Real Sociedad este pe locul 2, cu 25 de puncte. 

Fără a fi jucat în această etapă, FC Sevila, locul 24 de puncte, şi Atletico Madrid, 22 de puncte, ocupă locurile 3 şi 4.

Rayo Vallecano este pe locul 6, cu 20 de puncte, după Betis Sevilla, 21 de puncte, de pe lcoul 5, echipa andaluză având şi ea un meci nedisputat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.