Fundaşul Raul Opruţ a părăsit cantonamentul echipei naţionale U21, după ce a suferit o accidentare la umăr în meciul cu Ucraina, informează FRF.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Fundaşul de la FC Hermannstadt s-a lovit la umăr în partida de la Kiev, chiar înainte de finalul primei reprize, şi nu a mai putut continua. Sâmbătă, la revenirea în ţară, el a efectuat un RMN şi s-a constatat că nu va putea fi recuperat în timp util până la meciul cu Malta. În acest condiţii, s-a decis ca el să plece la Sibiu pentru a intra acolo în procesul de recuperare.

Selecţionata Under 21 a efectuat, sâmbătă seară, un prim antrenament premergător jocului cu Malta. Jucătorii care au evoluat cel puţin 45 de minute în Ucraina s-au pregătit separat, efectuând un antrenament de refacere. Ceilalţi s-au pregătit intens cu exerciţii de pasare, trasee tactice şi, la final, un joc şcoală pe teren redus.

România U21 a fost învinsă, cu scorul de 1-0, vineri, în deplasare, de Ucraina, şi va evolua, marţi, de la ora 21.00, la Giurgiu, cu Malta, în preliminariile Campionatului European din 2021.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.