Carlos Sainz (Audi) a anunţat, marţi seară, că nu va lua startul în etapa a 10-a de la Dakar, miercuri, în Arabia Saudită. Victima unui accident la startul etapei a 9-a, spaniolul a fost transportat cu elicopterul la spital, înainte de a decide în cele din urmă să revină şi să se întoarcă la volan.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

După ce maşina sa s-a răsturnat, Sainz a acuzat durerii în piept şi a luat decizia de a renunţa. Însă s-a răzgândit în timp ce era transportat cu elicopterul medical la Riad.

El a revenit în cursă, dar odată ce a ajuns la bivuacul Haradh, s-a resemnat şi în cele din urmă nu va mai lua startul în etapa a 10-a de miercuri.

„Din păcate, în accidentul de astăzi, maşina a fost grav avariată şi nu poate fi reparată”, a spus spaniolul pe reţelele sale de socializare.

"Cu mare regret trebuie să renunţăm la Dakar, dar important este că nu s-a întâmplat nimic grav", a adăugat el.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.