Selecţionerul Mirel Rădoi a decis să schimbe locul de cantonament din Italia al echipei naţionale de tineret, care va participa la turneul final al Campionatului European, informează FRF.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La jumătatea lunii aprilie, selecţionerul Mirel Rădoi a mers în Italia pentru a pune la punct ultimele detalii înainte de turneul final din vară. În urma inspecţiei făcute la terenul de antrenament unde reprezentativa U21 a României se va pregăti pe durata Euro-2019, selecţionerul României a decis că gazonul nu se prezintă în condiţii bune şi că şansele ca acesta să fie refăcut până la sosirea naţionalei în Italia sunt minime. În aceste condiţii, alături de managerul operaţional Vlad Munteanu, Rădoi a vizitat alte baze de pregătire. În final, a luat decizia ca selecţionata Under 21 să se antreneze la Stadio Tonino Pantieri din Meldola. Administratorii acestui teren au dat asigurări că până la startul CE suprafaţa de joc se va prezenţa în condiţii foarte bune.

De asemenea, Mirel Rădoi şi restul delegaţiei FRF au vizitat cele două stadioane unde România va juca, din San Marino şi de la Cesena, dar şi hotelurile, cel din cantonamentul premergător CE şi cel unde se va sta pe durata turneului final.

După două zile în care vor efectua vizita medicală, tricolorii Under 21 se vor reuni la 6 iunie la Centrul Naţional de Fotbal de la Buftea. A doua zi, delegaţia tricoloră va pleca în Italia pentru un stagiu de pregătire de 8 zile.

Reprezentativa tricoloră va fi cazată la Hotel Miramonti din localitatea Bagno di Romagna. Stabilimentul dispune de toate condiţiile pentru o pregătire cât mai bună: teren propriu de antrenament cu gazon natural, teren cu gazon artificial, sală de fitness şi centru SPA.

La 15 iunie, tricolorii se vor muta în oraşul Forli, situat la 30 de km de Cesena, unde se vor caza la Grand Hotel Forli. Aici se va sta pe durata turneului final.

În 16 iunie, atunci când e programat primul antrenament al tricolorilor pe perioada turneului final, publicul şi reprezentanţii mass-media vor avea acces pe toată durata acestuia. Şedinţa de pregătire se va desfăşura la Stadio Tonino Pantieri din Meldola, acolo unde vor avea loc toate antrenamentele tricolorilor pe durata Campionatului European.

Euro-2019 va debuta pe 16 iunie. Adversarii tricolorilor în Grupa C vor fi Croaţia (18 iunie, San Marino, 19.30), Anglia (21 iunie, Cesena, 19.30) şi Franţa (24 iunie, Cesena, 22.00).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.