Programul liniei de tramvai 41 din Bucureşti va fi prelungit până după miezul nopţii, cu ocazia meciului România U21-Spania U21, care se va disputa pe Stadionul Steaua, de la ora 21:45, în cadrul turneului UEFA Under-21 Championship.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Astfel, programul de circulaţie al tramvaielor de pe linia 41 va fi prelungit până la ora 01:30. 

În perioada 21 iunie – 8 iulie, România găzduieşte alături de Georgia Campionatul European U21, iar 15 dintre meciuri vor avea loc la Bucureşti şi Cluj Napoca.

România va găzdui meciurile din Grupa B (la Bucureşti, pe Stadionul Steaua şi Stadionul Giuleşti) şi Grupa D (la Cluj-Napoca, pe Cluj Arena şi Stadionul CFR Cluj), în timp ce Grupele A şi C se vor juca în Georgia. Tricolorii U21 vor disputa toate meciurile din faza grupelor pe Stadionul Steaua.

În grupa de la Bucureşti, din care face parte România, se mai află Spania, Croaţia şi Ucraina, iar la Cluj-Napoca vor evolua Franţa, Italia, Elveţia şi Norvegia. De asemenea, în România se mai joacă două sferturi de finală, pe Stadionul Giuleşti şi Cluj Arena, precum şi o semifinală, pe Stadionul Steaua.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.