Presa spaniolă scrie că atacantul portughez Cristiano Ronaldo vrea să revină la Real Madrid, în special după ce Juventus Torino a fost eliminată din Liga Campionilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Marca şi As scriu că Ronaldo este  în contact cu Real Madrid de câteva luni, el dorind să revină la clubul pe care l-a părăsit în 2018.

"Jorge Mendes (impresarul lui Ronaldo) a discutat cu Real Madrid despre posibilitatea revenirii lui Cristiano", scrie As, însă Marca subliniază că "Real  Madrid exclude momentan revenirea atacantului".

Ronaldo s-a alăturat echipei Juventus în vara anului 2018, când a venit de la Real Madrid pentru 120 de milioane de euro. El a marcat 27 de goluri în 32 de apariţii în toate competiţiile, în acest sezon, şi a înscris de 92 de ori în 121 de jocuri cu Juve, de când a ajuns la Torino.

Cu Ronaldo pe teren, Juventus a ratat calificarea în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, deşi a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 3-2 (0-1, 2-1), după prelungiri, pe FC Porto, în manşa retur a optimilor de finală, Echipa portugheză a câştigat partida tur, cu 2-1, obţinând calificarea datorită golurilor mai multe marcate în deplasare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.