Constantine Hatzidakis, unul din arbitrii de linie de la meciul FC Liverpool - Arsenal, care l-a lovit cu cotul pe fundaşul Andrew Robertson, a fost reţinut de la delegări până la finalizarea anchetei privind incidentul de duminică, relatează presa engleză.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Constantine Hatzidakis nu va mai fi delegat la niciun meci din nicio competiţie aflată sub jurisdicţia sa, în timp ce FA investighează acest incident”, a anunţat forul englez.

Scena s-a petrecut la pauza meciului de pe Anfield, când arbitrul principal invitase cele două echipe să se îndrepte către cabine. Internaţionalul scoţian Andrew Robertson s-a apropiat de unul din cei doi tuşieri, Constantine Hatzidakis, pentru a-i spune ceva, probabil să protesteze pentru o decizie. În momentul în care Robertson se apropie de arbitru, acesta ridică braţul şi, cu cotul, îi atinge gâtul jucătorului. Un reporter al Sky Sports, prezent la marginea terenului, a spus că, după incident, Robertson a exclamat: „Mi-a dat un cot în gât! Tuşierul tocmai mi-a dat un cot în gât!”

Meciul s-a reluat normal, după pauză, şi s-a încheiat la egalitate, scor 2-2, dar, după partidă, organismul responsabil de arbitrajul profesionist din Anglia a indicat într-un comunicat de presă „că este la curent cu un incident în care a fost implicat arbitrul Constantine Hatzidakis şi fundaşul lui Liverpool, Andrew Robertson. Problema va fi studiată în detaliu”, scrie în comunicatul respectiv.



 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.