FC Petrolul a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 9-1 (4-1), echipa Dacia Unirea Brăila, în etapa a XXXIV-a a campionatului naţional de fotbal Liga a II-a.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Au marcat: Moldoveanu '13 '62, Bogdan Rusu '17 şi '51, Cristian Puşcaş '22, Cazan '39, Ştefănescu '61, '72, '80 / Căruţă '44.

Alte rezultate înregistrate, sâmbătă, în Liga a II-a:

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Luceafărul Oradea - Daco-Getica Bucureşti, scor 1-0;

Aerostar Bacău - ACS Poli Timişoara, 1-0;

Energeticianul - Sportul Snagov, 3-3;

Metaloglobus - Pandurii Târgu Jiu, 6-0.

Joi, CS Mioveni a pierdut acasă, scor 0-2, cu Farul Constanţa, iar vineri, FC Argeş a învins, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, echipa Ripensia Timişoara.

Meciul Chindia Târgovişte - CS Baloteşti a început la ora 12.00 (scor 4-0 la pauză), iar întâlnirea ASU Politehnica Timişoara - Academica Clinceni se dispută de la ora 13.00. Partida Universitatea Cluj - UTA Arad este programată duminică, de la ora 14.00.

Academica Clinceni conduce în clasament cu 76 de puncte, urmată de Chindia, cu 73 de puncte, aceste echipe fiind foarte aproape de a obţine promovarea directă în Liga I.

Universitatea Cluj este pe locul 3, de baraj, cu 69 de puncte, urmată de Petrolul, cu 68 de puncte, şi Sportul Snagov, cu 64 de puncte. 

Dacia Unirea Brăila, clasată pe locul 20, ultimul, cu 19 puncte, deja retrogradată, a depăşit 100 de goluri primite în campionat, ajungând la 104.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.