Jucătoarea de tenis Petra Kvitova, locul 12 WTA, s-a întors fără motivaţie pe terenul de tenis, profitând de o relaxare a restricţiilor din ţara ei natală, Cehia, impuse din cauza pandemiei de coronavirus, informează lefigaro.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Sincer, este foarte ciudat, am motivaţie zero, nu ştiu pentru ce vreau să mă antrenez. Încerc doar să mă menţin în formă. Nu voi juca pe zgură, deoarece turneul de la Roland Garros a fost amânat. Turneul de la Wimbledon a fost anulat, deci nu se pune problema să joc pe iarbă. Vom vedea ce se va întâmpla cu restul sezonului, dacă vom juca din nou sau nu. Este foarte negativ, dar mă concentrez mereu asupra părţii frumoase a vieţii. Ca multe jucătoare din circuit, eu petrec mult timp călătorind în străinătate, aşa că profit de faptul că sunt acasă", a declarat dubla câştigătoare a turneului de la Wimbledon, într-o înregistrare video publicată de clubul ei, Sparta Praga.

Guvernul ceh a decis ca, începând de marţi, să permită activităţi sportive în aer liber, cu respectarea distanţei de doi metri şi nu în grupuri mai mari de două persoane.

În Cehia sunt înregistrate aproape 5.000 de cazuri de Covid-19 şi 88 de decese.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.