Director sportiv al FC Dinamo Bucureşti, Rufo Collado anunţă prin intermediul site-ului oficial, www.fcdinamo.ro, transferul internaţionalului român Paul Anton la clubul din Ştefan cel Mare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Ultima oară la Krylya Sovetov (Rusia), Paul Anton a mai jucat în două perioade la Dinamo Bucureşti (septembrie 2015-iulie 2016 şi iulie 2017-decembrie 2017) şi a adunat 54 de meciuri şi 8 goluri în tricoul alb-roşu: 43/8 în Liga 1, 5 în Cupa României, 4 în Cupa Ligii şi 2 în Europa League, în dubla întâlnire cu Athletic Bilbao, din urmă cu trei ani.
 
Noul jucător al echipei din Ştefan cel Mare a efectuat vizita medicală la Institutul Naţional de Medicină Sportivă (INMS) din Capitală, a semnat un contract cu Dinamo Bucureşti pentru următoarele două sezoane competiţionale şi va intra în programul de pregătire stabilit de antrenorul Cosmin Contra.
 
7 este numărul echipelor la care a evoluat Paul Anton în carieră: Delta Tulcea, Gloria Bistriţa, Pandurii Tg. Jiu şi Dinamo Bucureşti (România), Getafe (Spania), Anzhi şi Krylya Sovetov (Rusia).
 
17 meciuri în campionat şi unul în Cupa Rusiei a jucat Paul Anton pentru Krylya Sovetov, sezonul trecut, marcând două goluri.
 
Din ianuarie 2018 până în această vară, Paul Anton a adunat 53 de partide şi 7 goluri în prima ligă a campionatului din Rusia pentru Anzhi şi Krylya Sovetov.
 
12 selecţii are Paul Anton pentru echipa naţională a României şi 6 meciuri pentru reprezentiva sub 21 de ani a "tricolorilor".
29 de ani a împlinit Paul Anton pe 10 mai.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.