Antrenorul Universităţii Craiova, Corneliu Papură, a declarat, joi, după ce echipa lui a remizat, 0-0, cu Honved, că formaţia gazdă a avut noroc pentru că a scăpat fără gol marcat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Raportându-ne la jocul pe care l-am disputat în seara aceasta, l-am dominat, ne-am creat cele mai mari ocazii. Mi se pare un scor nedrept, raportându-ne la ocaziile pe care le-am avut. Mă aşteptam ca echipa adversă să fie foarte bine grupată, dar jocul ei s-a bazat doar pe apărare şi cu noroc au scăpat să nu marcăm în seara aceasta. Ne-a lipsit inspiraţia în faţa porţii, pentru că am avut două ocazii uriaşe în repriza a doua şi puteam să înscriem lejer. Se întâmplă, la fotbal este un lucru absolut normal să ratezi din poziţii favorabile şi să înscrii din situaţii grele. Păcat că în seara aceasta nu am înscris, pentru că meritam. Dacă ne menţinem acelaşi ritm şi punem presiune pe adversar, cu siguranţă vom înscrie, acasă. Căldura s-a resimţit, dar acestea au fost condiţiile, nu a fost un impediment să jucăm. Ambele echipe au jucat în aceleaşi condiţii", a declarat Papură, în conferinţa de presă organizată după meci.

CSU Craiova a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul disputat, joi, la Gyor, cu Honved, în prima manşă a turului al doilea preliminar al Ligii Europa. Returul va avea loc peste o săptămână, la Craiova.

Învingătoarea din această dublă manşă va evolua cu AEK Atena, în turul al treilea preliminar al Ligii Europa. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.