Antrenorul echipei Poli Iaşi, Daniel Pancu, a declarat, vineri seară, că Universitatea Craiova a meritat victoria la meciul din Liga I, subliniind că regretă accidentarea lui Elvir Koljic.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"A fost greu să rezistăm. Pe final echipa a reacţionat bine, dacă mai dura puţin jocul puteam egala, dar Craiova a meritat victoria. Îmi pare rău de Koljic, am văzut faza şi Mihalache nu a avut nicio intenţie. Mă bucur că vine pauza asta, trebuie neapărat să transferăm un fundaş", a declarat Pancu la Digisport.

Formaţia Universitatea Craiova a obţinut a şasea victorie consecutivă în Liga I, după ce a învins, vineri, pe teren propriu, scor 1-0, echipa Poli Iaşi. Meciul a fost marcat de accidentarea gravă al lui Elvir Koljic, transportat la spital după un fault al lui Mihalache.

În minutul 35, Elvir Koljic a fost scos de pe teren cu targa şi a fost transportat la spital, după un fault dur al lui Mihalache, care a fost apoi eliminat.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Bărbuţ, în minutul 51.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.