Abia revenit după o accidentare, atacantul FC Barcelona Ousmane Dembele s-a reaccidentat la un antrenament efectuat luni şi nu va mai evolua în acest sezon, informează marca.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Dembele s-a accidentat la finalul lunii noiembrie, când a suferit o afecţiune la bicepsul femural drept.

Confruntată şi cu accidentarea uruguayanului Luis Suarz, Barcelona a încercat să transfere un atacant în ianuarie. Însă pentru că nu a găsit o soluţie convenabilă şi pentru că miza pe revenirea francezului, catalanii au renunţat. Mai mult, Barca l-a împrumutat pe Carles Perez la Roma.

Acum, accidentarea lui Dembele, 22 de ani, este mai gravă, el suferind o ruptură a tendonului proximal la bicepsul femural drept.

Quique Setien va trebui să mizeze în ultima parte a sezonului din campionat şi Liga Campionilor pe singurii jucători de atac pe care îi mai are în lot, Antoine Griezmann, Lionel Messi şi Ansu Fati.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.