Atacantul francez al echipei FC Barcelona Ousmane Dembele a fost operat, marţi, în Finlanda, şi nu va mai evolua în acest sezon, a anunţat gruparea catalană.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Jucătorul va lipsi şase luni de pe teren, astfel că el va rata şi participarea cu echipa Franţei la Campionatul European din vară.

Abia revenit după o accidentare, atacantul FC Barcelona Ousmane Dembele s-a reaccidentat la un antrenament efectuat la 3 februarie.

La finalul lunii noiembrie, Dembele a suferit o afecţiune la bicepsul femural drept.

Confruntată şi cu accidentarea uruguayanului Luis Suarz, Barcelona a încercat să transfere un atacant în ianuarie. Însă pentru că nu a găsit o soluţie convenabilă şi pentru că miza pe revenirea francezului, catalanii au renunţat. Mai mult, Barca l-a împrumutat pe Carles Perez la Roma.

Acum, accidentarea lui Dembele, 22 de ani, este mai gravă, el suferind o ruptură a tendonului proximal la bicepsul femural drept.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.