Atacantul brazilian Neymar a recunoscut, sâmbătă, că a vrut cu ardoare să plece de la PSG, dar conducerea clubului parizian nu l-a lăsat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Toată lumea ştie că am vrut să plec. Am spus-o foarte clar. Cu toate acestea, nu vreau să intru în detalii, deoarece îi afectează pe alţii. Dar sunt încă sunt jucătorul echipei PSG şi dorinţa mea este să fiu fericit pe teren. Mintea mea este la PSG. Am spus întotdeauna clar că nu am nimic împotriva echipei PSG sau a fanilor. Au fost motive personale. Am avut motivele mele şi am încercat tot ce am putut ca să plec, dar nu m-au lăsat.  S-a întâmplat deja şi este prima şi ultima dată când vreau să vorbesc despre asta. Nu mă gândesc decât la PSG", a declarat el, potrivit marca.com.

Formaţia Paris Saint-Germain a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Strasbourg, într-un meci din Ligue 1, în care Neymar, fluierat de public încă dinaintea jocului, a marcat spectaculos în minutul 90+2, din foarfecă. Brazilianul a fost fluierat de public încă de la anunţul făcut la staţia de amplificare cu privire la componenţa echipelor. De asemenea, el a fost înjurat de fani şi fluierat de mai multe ori când a atins mingea.

"Este trist. Dar ştiu că de fiecare dată când voi juca acasă va fi ca în deplasare. Fanii ar trebuie să încurajeze 90 de minute, asta este mult mai important decât să fluiere jucătorii. Aceleaşi guri care te fluieră sunt cele care ar trebui să apalude golurile tale. Tot timpul au fluierat şi apoi au fost nevoiţi să sărbătorească", a spus el despre tratamentul primit din partea fanilor.

Neymar a fost convocat în premieră în lotul PSG în acest sezon şi a jucat după mai mult de patru luni primele minute pentru campioana Franţei. Suporterii i-au transmis dinaintea partidei că trebuie să evolueze fără greşeală pentru a se reabilita în faţa lor.

"Invităm toţi suporterii parizieni care s-au simţit răniţi la un moment dat să-i arate azi că nu mai are dreptul la greşeală şi că drumul iertării va fi lung... foarte lung", se arată într-un comunicat al Collectif Ultras Paris, transmis înainte de meciul cu Starsbourg.

Neymar a fost protagonistul unei "telenovele" în această vară, în legătură cu dorinţa lui, eşuată în cele din urmă, de a reveni la Barcelona. Accidentat mult timp şi fără evoluţii remarcabile, cel mai scump jucător din lume a intrat în dizgraţia suporterilor parizieni şi după unele declaraţii care i-au rănit pe fani ("remontada" cu Barcelona, cel mai frumos moment din cariera lui).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.