Atacantul Neymar a fost convocat în premieră în lotul PSG în acest sezon şi ar putea juca după mai mult de patru luni primele minute pentru campioana Franţei, în meciul de sâmbătă, cu Strasbourg, dar suporterii îi transmit că va trebui să evolueze fără greşeală pentru a se reabilita în faţa lor, informează lefigaro.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Neymar a fost protagonistul unei "telenovele" în această vară, în legătură dorinţa lui, eşuată în cele din urmă, de a reveni la Barcelona.

Accidentat mult timp şi fără evoluţii remarcabile, cel mai scump jucător din lume a intrat în dizgraţia suporterilor parizieni şi după unele declaraţii care i-au rănit pe fani ("remontada" cu Barcelona, cel mai frumos moment din cariera lui). Astfel, grupul ultras îi transmite că va trebuie să joace fără greşeală de acum încolo şi că "drumul iertării va fi lung, foarte lung".

"Invităm toţi suporterii parizieni care s-au simţit răniţi la un moment dat să-i arate azi că nu mai are dreptul la greşeală şi că drumul iertării va fi lung... foarte lung", se arată într-un comunicat al Collectif Ultras Paris.

"Este total exclus să penalizăm echipa pentru un singur jucător. De duminică, vom recomanda indiferenţă în ceea ce-l priveşte", se mai arată în comunicat.

Antrenorul Thomas Tuchel îi va avea la dispoziţie şi pe atacantul argentinian Mauro Icardi, recent transferat de la Inter Milano, şi pe portarul costarican Keylor Navas, adus de la Real Madrid, dar vor lipsi Juan Bernat, Marquinhos, Kylian Mbappé, Julian Draxler, Edinson Cavani şi Thilo Kehrer.

Meciul PSG - Strasbourg este programat, sâmbătă, de la ora 18.30, în etapa a V-a din Ligue 1.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.