Tehnicianul echipei Astra Giurgiu, Eugen Neagoe, a declarat duminică seară, după meciul cu Hermannstadt, scor 1-0, că este o victorie mare, care va fi recompensată cu o primă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Băieţii noştri cred că au făcut un joc bun. Am avut mai multe şanse de a marca, chiar dacă poate cea mai mare ocazie au avut-o cei de la Sibiu în repriza a doua. Dar cred că a fost singura din tot jocul. Au fost momente când am controlat jocul, dacă eram mai inspiraţi puteam să deschidem scorul încă din prima repriză. Băieţii merită felicitări pentru cele trei puncte, este o victorie mare pentru noi. (Despre bani) Probabil va rămâne numai un salariu de dat la jucători. Dar şi în această seară, fără să ni se promită ceva înainte de joc, după ce s-a terminat, Dani Coman a venit în cabină şi a anunţat o primă pentru acest joc", a spus Neagoe, potrivit telekomsport.ro.

De cealaltă parte, Ruben Albes consideră că rezultatul nu este “incorect”. ”Nu cred că e un rezultat incorect. A fost greu, jucătorii au făcut tot ce le-am spus pe parcursul săptămânii. Am avut agresivitate, nu le-am dat multe spaţii. Dar în fotbal rămâne rezultatul şi am pierdut. Suntem dezamăgiţi. Încercăm mereu să facem lucrurile mai bine. Acum important e să ne recuperăm jucătorii. Înţeleg că Goran Karanovic şi Belu au revenit. Trebuie să jucăm ca o familie, ca un grup, să lucrăm în continuare foarte intens. Cupa României? Întâi să avem destui jucători. Sigur că vreau să câştig orice meci. Poate că acum e un moment bun să întrerupem seria fără victorie şi să batem. Terenul? Ăsta e, pe ăsta-l avem la dispoziţie. E pentru toată lumea, trebuie să ne adaptăm”, a spus Albes, potrivit digisport.ro.

Formaţia Astra Giurgiu a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa Hermannstadt, într-un meci din etapa a XI-a a Ligii I.

Golul a fost marcat de Valentin Gheorghe, în minutul 82.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.