Primii tricolori au sosit deja la Centrul Naţional de Fotbal Buftea, casa naţionalei U21 în următoarele 9 zile, până la partida cu Danemarca în care se va disputa calificarea la EURO, informează frf.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Denis Haruţ, Raul Opruţ, Marian Aioani, Darius Olaru, Gabriel Simion, Andrei Vlad, Ştefan Vlădoiu, Alex Cîmpanu, Claudiu Petrila Olimpiu Moruţan au intrat deja în programul stabilit de selecţioner şi staff-ul său.

De la ora 18:30, tricolorii vor avea şi un prim antrenament, însă Adrian Mutu va putea pregăti partida cu Danemarca în formulă completă abia de marţi, prima zi în care lotul va fi complet după ultimele sosiri de la cluburi.

Marţi, 17 noiembrie, naţionala Under 21 va întâlni Danemarca, la Ploieşti, pe stadionul “Ilie Oană”. Partida decisivă pentru calificarea la EURO 2021 este programată la ora 20:30 şi va fi în direct la PRO TV şi Radio România Actualităţi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.