Tehnicianul Jose Mourinho a declarat că, dintre elevii lui de la Inter Milano, îi vede antrenori pe Thiago Motta, Dejan Stankovici şi Cristian Chivu şi că le urmereşte acestora rezultatele obţinute.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Oamenii cred că l-am întâlnit pe Thiago la marele Inter Milano al Tripletei, dar l-am cunoscut când era copil la Barca. Când m-au trimis să antrenez Primavera, l-am văzut şi am multe amintiri bune despre el. El este unul dintre ai mei. Daca ii vad pe foştii mei jucători care au ales sa antreneze, sunt el, Stankovici şi Chivu. În weekend, sunt preocupat să aflu ce au facut. De data aceasta cu Thiago suntem adversari, dar dupa meci voi avea multe lucruri plăcute pentru el", a declarat antrenorul formaţiei AC Milan.

Motta este astăzi antrenorul echipei Spezia, care va evolua, luni, în deplasare cu Roma, în etapa a XVII-a din Serie A. Stankovici este antrenrul formaţiei Steaua Roşie Belgrad, iar Chivu pregăteşte echipa primavera a clubului Inter Milano.

Toţi trei au făcut parte din echipa de aur a Interului din acest secol, care în sezonul 2009/2010, sub conducerea lui Mourinho, a câştigat Serie A, Cupa Italiei şi Liga Campionilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.