Fotbalistul echipei FCSB, Olimpiu Moruţan, a declarat vineri seară, după meciul cu CFR Cluj, scor 3-0, că el şi colegii săi au discutat înaintea partidei pentru a se mobiliza şi au jucat “exemplar” împotriva clujenilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Am vorbit înainte de meci toţi, am spus că trebuie să tragem de noi şi să alergăm mai mult decât adversarul. Cred că am avut mai multe meciuri bune, dar în seara asta am jucat exemplar şi îi felicit pe băieţi”, a spus Moruţan la Digi Sport.

El a menţionat că îşi doreşte mult să obţină rezultate bune cu naţionala de tineret: “La echipa naţională mergi cu ambiţie foarte mare şi eu îmi doresc foarte mult să mergem acolo, să facem o figură frumoasă şi să ieşim din grupe”.

Formaţia FCSB a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 3-0, echipa CFR Cluj, în etapa a XXVIII-a a Ligii I. Campioana a evoluat din minutul 40 cu un jucător mai puţin, după eliminarea lui Arlauskis.

Golurile au fost marcate de Olaru '49, Tănase '62 şi Moruţan '78.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.