Selecţionerul Mirel Rădoi a declarat, marţi, că nu se gândeşte la demisie, subliniind că la meciul cu Norvegia este momentul revanşei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Nu mă deranjează că apar nume de posibili selecţioneri, s-a întâmplat şi când era Victor Piţurcă, deja calificat cu naţionala la Euro-2008. Cred că fiecare doreşte să antreneze echipa naţională. Absenţa lui Vlad Chiricheş este o pierdere, dar cine a venit în locul lui va trebui să se ridice la nivelul aşteptărilor. Cu Norvegia e momentul revanşei, şi ca atitudine şi rezultat. Îmi doresc ca implicarea jucătorilor, indiferent de rezultat, să fie de sută la sută. Asta e prioritar. Privind în urmă şi viitor, nu regret că am acceptat să preiau naţionala mare. Ce mă ţine la naţională? Contractul, spiritul, atmosfera. Vom avea o analiză mai târziu, ne dorim ca prin prisma jocului, să reuşim să o atitudine pozitivă. În momentul de faţă nu mă gândesc la demisie, ne dorim ca prin prisma jocului, să reuşim să o atitudine pozitivă, să nu mai avem momente de panică", a declarat Rădoi.

Întrebat cum poate fi oprit Haaland, Rădoi a răspuns "Păi dacă nu reuşesc jucători din Bundesliga, vă daţi seama că şi pentru noi e foarte greu. Am identificat câteva zone în care este periculos... Ca să glumim puţin, punem un sniper (n.r. lunetist) în tribună. Dacă vorbim despre echipa naţională, când Odegaard intră în posesie, jucătorii care se află în imediata apropiere a lui Halaand, unul să încerce să iasă la intercepţie şi celălalt să asigure dublajul. Pentru că dacă va reuşi să întoarcă şi să aibă şi o zonă mare de acţiune, va pune în dificultate orice apărător”.

Partidele României în noiembrie:

11 noiembrie: România – Belarus (amical) – 19:00, “Ilie Oană” Ploieşti

15 noiembrie: România – Norvegia (Liga Naţiunilor) – 21:45, “Arena Naţională” Bucureşti

18 noiembrie: Irlanda de Nord – România (Liga Naţiunilor) – 21:45, Windsor Park Belfast

Cele trei partide vor fi live pe Radio România Actualităţi, PRO TV (Liga Naţiunilor) şi PRO X (partida amicală).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.