Antrenorul FC Dinamo, Cosmin Contra, l-a criticat pe fostul tehnician al "alb-roşilor" Cosmin Contra, despre care a spus că nu e dinamovist dacă a acceptat jucători cu salarii uriaşe la echipă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Rednic a vorbit şi despre anunţul lui Mirel Rădoi de a nu mai continua ca selecţioner al echipei naţionale, fiind de părere că acesta s-a pripit.

"E o surpriză pentru mine, tocmai după ce a făcut două meciuri bune echipa naţională, chiar au jucat bine şi în meciul cu Germania, şi în meciul de acasă. Mi-au plăcut ca atitudine, ca prezenţă, ca entuziasm din partea jucătorilor. Nu îmi pot da seama ce probleme a avut el, ca să ia o decizie. Mai erau două meciuri şi după aia puteai să... Sau nu vrea să prindă şi barajul, nu-mi dau seama. (n.r. - despre posibili înlocuitori) Nu e treaba mea, sigur nu va fi un dinamovist, aia e clar. După Lucescu a mai fost vreun dinamovist? (n.r. - Cosmin Contra?) Contra nu e dinamovist, la felul cum s-a comportat acum. Nu poţi să spui că e dinamovist când acceptă jucători la salariile care au fost, care îşi cer banii. Toţi muncim, dar chiar dacă iubeşti un club, faci şi tu sacrificii. Mie nu mi s-a propus (n.r. - preluarea echipei naţionale). Ce să fac, să mă propun singur? În România deranjezi dacă spui ce crezi sau dacă îţi spui părerea. La mine, abia se aşteaptă o declaraţie pe care o fac şi apoi tot felul de comentarii. Dar sunt obişnuit. Trebuie să-l înţelegem şi pe Rădoi, că nu mai sunt jucătorii de pe vremea mea. E oltean, s-ar putea să se răzgândească. Poate la supărare... Dar chiar nu era momentul, pentru că erau două jocuri bune. Trebuia să o facă după ultimele două meciuri. Eu cred că vom termina pe locul 2, chiar dacă meciul cu Islanda nu o să fie uşor. Deja trebuie să ne pregătim pentur baraj", a spus Rednic, într-o conferinţă de presă.

Selecţionerul Mirel Rădoi a anunţat, luni, în mod surprinzător, că nu va fi antrenorul echipei naţionale, indiferent dacă aceasta se va califica sau nu la barajul de accedere la Cupa Mondială din 2022.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.