Directorul sportiv al FCSB, Mihai Stoica, a postat pe pagina sa de Facebook, un mesaj pentru contestatari, pentru "cei care îşi trăiesc penibelele momente de glorie" bucurându-se de răul echipei pe care o reprezintă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Mulţumim din suflet tuturor steliştilor care ne-au copleşit cu ataşamentul lor şi care au realizat că - în condiţiile unui arbitraj corect - tinereţea unora şi sacrificiul tuturor celor care au evoluat aseară erau suficiente pentru a juca playoff-ul, chiar dacă lipseau 10 titulari din cei 11 cu care am început ultimul meci pe Arena Naţională înainte de întrerupere. Ne vom hrăni cu dragostea voastră şi vom converti în energie ura celor care privesc an de an această echipă evoluând în Europa şi îşi trăiesc penibilele momente de glorie bucurându-se după ce ieşim, vom reclădi o echipă capabilă să câştige titlul, indiferent câte greşeli de arbitraj vor fi împotriva noastră şi în favoarea contracandidatelor.
 
AVEM CU CINE ŞI CU CE!
 
Şi, mai presus de orice, vă avem pe voi, cei care înţelegeţi şi iubiţi necondiţionat această echipă şi care ne daţi putere. Putere de a dezvolta anticorpi împotriva Covid. Şi împotriva infantilismului unora. Ăia care ne arată degetele când trecem cu autocarul (deşi nu înţeleg că măcar puţină automanichiură s-ar impune) şi povestesc zile întregi cât de ‘jmekeri’ au fost. Eventual, cu doi ‘i’ la final", a scris Stoica pe Facebook.
 
 

Formaţia FCSB, cu un prim “11” improvizat din cauza numărului mare de cazuri de coronavirus şi cu un jucător mai puţin din minutul 20, a fost eliminată, joi seară, de Slovan Liberec, în turul trei preliminar al Ligii Europa. Oaspeţii s-au impus cu scorul de 2-0, în meciul disputat la Giurgiu, pe stadionul Marin Anastasovici.

Au marcat Yusuf Helal ’64 şi Michael Rabusic ’82, ambii din faze similare: cu capul, după un corner.

În minutul 20, de la FCSB a fost eliminat Cană pentru un fault la Mosquera.

 
 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.