Mihai Iosif va fi noul antrenor principal al Rapidului, urmând a-l înlocui pe Nicolae Grigore, cel care a demisionat după partida de la Slobozia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Astfel, Mihai Iosif va reveni pe banca giuleştenilor după o pauză de cinci meciuri, urmând a conduce echipa până la finalul sezonului.

„Am onoarea de a sta din nou pe banca Rapidului, din postura de antrenor principal al celei mai iubite echipe din România. Mi-aş dori ca întreaga suflare rapidistă să fie unită, pentru că trebuie să ne ducem îndeplinirea obiectivului până la capăt. Nu avem voie să cedăm nicio clipă în faţa acestei situaţii grele şi avem nevoie de voi toţi alături de noi. Hai Rapid!”, a spus Iosif pentru fcrapid.ro.

Staff-ul tehnic ce îl va ajuta pe Mihai Iosif va fi definitivat marţi.

Echipa Rapid mai are de disputat două partide din actualul sezon regular, duminică seara, cu Dunărea Călăraşi, şi la finalul săptămânii viitoare, în deplasare, cu Metaloglobus Bucureşti.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.