Jucătorul francez de tenis Arthur Cazaux a leşinat din cauza căldurii, luni, în timpul meciului din calificări la Miami Open, cu compatriotul său Harold Mayot.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În setul trei, la scorul de 4-6, 7-5, 2-1, şi după două ore de joc, jucătorul francez s-a prăbuşit pe teren înainte de a fi preluat şi evacuat într-un scaun cu rotile.

Deşi s-a mişcat rapid, excluzând o problemă mai gravă, el a trebuit să aştepte câteva momente, aproape zece secunde, până când serviciile de urgenţă i-au venit în ajutor.

 

După ce a fost postat pe reţelele de socializare primul filmuleţ cu leşinul lui Arthur Cazaux, mai multe persoane l-au criticat pe Harold Mayot. Considerat prea rece şi neinteresat de leşinul adversarului său, tânărul de 22 de ani a fost criticat pentru că nu l-a verificat pe Arthur Cazaux.

Criticile au fost atât de puternice încât utilizatorul care a postat primul filmuleţ a postat un al doilea pentru a confirma că Harold Mayot nu a rămas insensibil şi s-a interesat de starea de sănătate a compatriotului său.

"Nu mai creaţi o controversă falsă pentru nimic. Nu se simţea bine de câteva meciuri şi începuse să aibă crampe. Nu l-am văzut căzând şi am crezut că s-a întins pentru că avea crampe. Când mi-am dat seama că era grav, m-am dus imediat să-l văd şi am fost foarte îngrijorat", a declarat actualul 141-lea jucător al lumii.

"Am făcut tot ce am putut pentru a-l ajuta. Nu există decât prietenie şi complicitate între noi şi aşa a fost întotdeauna. Îi doresc o recuperare bună şi toate cele bune", a spus Mayot.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.