Lionel Messi a declarat, luni seară, după ce a câştigat Balonul de Aur pentru a şasea oară, că încă mai are ani frumoşi de carieră, în care îşi doreşte să se bucure de fotbal.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Aş dori să mulţumesc jurnaliştilor care m-au votat. Mulţumesc şi coechipierilor mei. Este extraordinar. În urmă cu 10 ani am câştigat primul meu Balon de Aur aici la Paris. Aveam 22 de ani şi am venit cu fratele meu. Nici prin cap nu-mi trecea atunci ce va urma. Astăzi am câştigat al şaselea trofeu. Este complet diferit, trăiesc acest moment alături de familia şi copiii mei. Cum spune soţia mea, nu trebuie niciodată să încetezi să visezi, dar trebuie mereu să munceşti pentru a fi mai bun şi pentru a te bucura. Am mult noroc, sunt binecuvântat. Sper să fiu aşa mult timp. Îmi dau seama că sunt norocos şi că într-o zi va veni retragerea. Va fi greu. Dar încă mai am ani frumoşi în faţa mea. Timpul trece repede, aşa că trebuie să profit de fotbal şi de familia mea", a declarat Messi.

 

Jucătorul argentinian al echipei FC Barcelona, Lionel Messi, a câştigat Balonul de Aur pentru a şasea oară în cariera sa, luni, în cadrul unei ceremonii desfăşurată la Paris.

Lionel Messi a devenit, la 32 de ani, primul fotalist care câştigă acest trofeu de şase ori, după ce s-a mai impus în 2009, 2010, 2011, 2012 şi 2015.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.