Meciul Şahtior Doneţk - Olympique Lyon, din etapa a VI-a, ultima a Grupei F a Ligii Campionilor, se va juca, la 12 decembrie, la Kiev, pe Stadionul Olimpic, din cauza tensiunilor dintre Ucraina şi Rusia, informează lefigaro.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cu stadionul din Doneţk distrus în urma conflictului dintre ucraineni şi separatiştii pro-ruşi, Şahtior a disputat în ultima perioadă meciurile de pe teren propriu la Harkov. Însă acest oraş este foarte aproape de graniţa cu Rusia, iar UEFA a mutat meciul campioanei Ucrainei la Kiev.

Aceasta este a doua partidă mutată de UEFA la Kiev, după întâlnirea Vorskla Poltava - Arsenal Londra din Liga Europa, care a avut loc la 29 noiembrie.

Parlamentul Ucrainei a aprobat, la 26 noiembrie, legea marţială pentru 30 de zile, la frontiera cu Rusia, după ce trei nave ucrainene au fost sechestrate de forţele ruseşti în timp ce încercau să intre din Marea Neagră în Strâmtoarea Kerci, care desparte Crimeea de Rusia şi marchează accesul în Marea Azov.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.