Florinel Coman, atacantul echipei FCSB, speră ca formaţia sa să câştige titlul de campioană în acest sezon, după victoria de duminică, obţinută în faţa echipei CFR Cluj, scor 1-0.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Am avut un meci decisiv, o primă finală pe care am tratat-o foarte bine A fost un joc reuşit, un joc bărbătesc, pe care l-am câştigat. Nu a fost un joc slab în prima repriză, am avut două ocazii. Am dorit să demonstrăm că ne dorim să fim campioni şi nu  ne e frică de lucrul ăsta. Cred că s-a văzut şi la TV, ei au venit aici mai mult pentru egal, dar noi am câştigat.

La gol a fost o pasă extraordinară a lui Darius, am scăpat singur, am avut timp să-l văd pe portar, am avut timp să mă duc în lateral şi să dau la poartă. M-am pregătit în aşa fel încât să demonstrez pe teren, sunt într-o formă bună dar nu contează individualizările, trebuie să câştigăm. Sper să câştigăm la Constanţa, pentru că este o echipă foarte dificilă. 42.000 de mii de oameni în tribună au venit să vadă FCSB, să vadă o victorie şi să ne vadă campioni”, a declarat Florinel Coman la finalul meciului câştigat de FCSB duminică seara, scor 1-0, împotriva echipei CFR Cluj.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.