Marius Măldărăşanu, antrenorul echipei FC Hermannstadt, recunoaşte că prima repriză a meciului de luni cu CS Mioveni a fost una slabă. Măldărăşanu a spus că la echipă mai sunt restanţe financiare, care se vor rezolva în curând.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Am avut o primă repriză rea, am fost foarte statici, nu am dus mingea în jumătatea adversă. În a doua repriză a intrat foarte bine Oroian, am fost mult mai mobili la mijlocul terenului şi au venit şi golurile. Cred că este un rezultat meritat, mai ales după repriza secundă. Cred în Paraschiv, se pregăteşte bine, este un caracter serios. Trebuie să rămână cu picioarele pe pământ şi vedem ce se va întâmpla. Mai sunt multe puncte în joc, e foarte echilibrat acest campionat, poate şi datorită nouă, celor nou promovate, noi şi Petrolul. Este o distanţă mică între locurile de sus şi cele de jos.Financiar vorbind, săptămâna asta se vor plăti salariile pe septembrie, dar sunt restanţele pe anul trecut primele de promovare, însă eu cred că se vor rezolva în curând”, a declarat Măldărăşanu.

Echipa FC Hermannstadt s-a impus luni, în deplasare, în faţa formaţiei CS Mioveni, scor 2-0, într-un meci al etapei a 16-a din Superliga.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.