Tehnicianul echipei CFR Cluj, Andrea Mandorlini, a declarat sâmbătă seară, după meciul cu Poli Iaşi, scor 2-0, că formaţia sa a avut noroc deoarece adversarilor li s-a anulat un gol.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Suntem fericiţi, dar a fost o partidă foarte dificilă pentru noi. Important este că am reuşit să învingem pentru moralul nostru. Suntem liniştiti după acest meci. Cred că ar trebui să mai vină câţivă jucători. Mogoş a intrat, deşi era la 30-40% din capacitatea sa maximă. Ştiam că astăzi va fi un meci foarte dificil, de asta trebuie să recunoaştem că am avut şi puţin noroc cu decizia VAR. E bine că putem învăţa şi lucra plecând de la acest rezultat. Eu şi jucătorii trebuie să facem tot ce putem în „dubla” din Europa, încercăm şi să recuperăm cât mai mulţi jucători, dar sunt probleme multe de lot. Îmi doresc să câştigăm în continuare”, a spus Mandorlini, potrivit orangesport.ro.

Echipa CFR Cluj a învins sâmbătă seara, pe teren propriu, scor 2-0, formaţia Politehnica Iaşi, în prima etapă din Superligă

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.