Suspendat pentru încălcări ale protocolului anti-Covid, meciul Brazilia-Argentina din calificările pentru CM 2022 nu se va mai rejuca

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La trei luni după ce FIFA a respins apelurile iniţiate de Federaţiile de fotbal din Brazilia (CBF) şi Argentina (AFA), cele trei părţi au ajuns la un acord. Partida dintre Seleçao şi Albiceleste nu se va mai rejuca. Federaţia de fotbal din Brazilia şi cea din Argentina au fost amendate cu câte 155.000 de euro, amendă din care jumătate a fost suspendată, iar 25 la sută vor merge la Organizaţia Mondială a Sănătăţii, în cadrul luptei împotriva Covid.

În septembrie 2021, meciul dintre echipele naţionale ale Braziliei şi Argentinei a fost oprit, la Sao Paulo, în minutul 7, de către agenţi sanitari ai Departamentului pentru sănătate publică din Brazilia, pentru că patru internaţionali argentinieni ar fi încălcat protocolul impus de autorităţile braziliene.

Brazilia şi Argentina s-au calificat pentru Cupa Mondială din Qatar 2022.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.