Los Angeles Lakers a câştigat, duminică, titlul cu numărul 17 în NBA, primul din 2010, după ce a învins, cu scorul general de 4-2, formaţia Miami Heat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Lakers s-a impus cu 106-93 în meciul al şaselea al finalei disputate în "bula" de la Orlando.

LeBron James, cu 28 de puncte, 14 recuperări şi 10 pase decisive, şi Anthony Davies, 19 puncte, 15 recuperări şi trei pase decisive, au fost cei mai buni jucători de la învingători, iar Bam Adebayo, cu 25 de puncte, zece recuperări şi cinci pase decisive, de la învinşi.

James, 35 de ani, a primit pentru a patra oară trofeul Bill Russell pentru cel mai bun jucător al finalei (2012, 2013, 2016, 2020), performanţă reuşită cu a treia echipă (Miami Heat, Cleveland Cavaliers şi Lakers).

Miami Heat rămâne cu trei tiluri NBA în istorie.

Ultimul sezon a fost cel mai lung din istorie, fiind perturbat serios de pandemia de coronavirus. Meciurile au fost suspendate la 11 martie, înainte de a se relua la 30 iulie, la Disney World din Orlando.

Sezonul viitor ar urma să înceapă de Crăciun sau în luna ianuarie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.