Atacantul Lionel Messi a declarat, miercuri, la prezentarea oficială la Paris Saint-Germain, că se bucură că s-a rezolvat rapid transferul său la gruparea pariziană, subliniind că a fost plăcut surprins de primirea fanilor. El a transmis şi un mesaj fanilor Barcelonei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
CITEȘTE ȘI Messi: Mereu le voi fi recunoscător fanilor Barcelonei pentru dragostea arătată. Va fi ciudat când voi juca împotriva Barcei

"Mă bucur că am ajuns aici, dar abia aştept să mă antrenez. A fost greu să plec de la Barcelona, dar încep o nouă etapă şi mulţumesc tuturor. Mă bucur că totul s-a rezolvat repede, Mulţumesc celor de la PSG pentru tot ce au fpcut pentru mine. Sunt pregătit să luptăm împreună pentru a câştiga trofee şi a ne atinge obiectivele. Am fost surprins plăcut de primirea fanilor parizieni", a declarat Messi.

El a fost însoţit la conferinţa de presă de soţia sa Antonella şi de cei trei băieţi: Thiago, Mateo şi Ciro.

Sute de fani s-au strâns la Parc des Princes pentru a-l vedea pe Messi.

Clubul Paris Saint-Germain a anunţat, marţi seară, că a obţinut serviciile argentinianului Lionel Messi, acesta semnând un contract valabil doi ani, cu opţiune pentru încă unul.

El va purta numărul 30.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.